Handelsträdgården

Vi möter våra kunder med närvaro och kunskap

Här hoppas vi att ni ska finna allt ni behöver! Hos oss hittar du:

Sommarblommor, Perenner, Buskar, Rosor, Träd

Jord, Gödsel, Frön, Lök, Potatis

Trädgårdsredskap

Snören, uppbindning, stöd, gnagskydd

Krukor, blomlådor och annat vi funnit värdefullt

Medarbetare

Barbro driver Handelsträdgården och har gedigna yrkeskunskaper och lång erfarenhet. Hon har ”växt upp” i växthusen och trädgårdarna, en alldeles unik omständighet som gör denna plats så genuin. Barbro intresserar sig för odling, speciellt  av perenner. Hon tycker om att skapa harmoni i trädgårdar.

Vid sin sida har hon Bo som fixar med Handelsträdgårdens tyngre uppgifter, lagar traktorer, lyfter på stenar och ser till att vedförsörjningen är säkrad.

Britta är pärlan som står i kassan, med sin kunskap från sin egen verksamhet i Bjursås är vi glada att hon finns här och hjälper våra kunder till rätt planta.

Dorotha (Dora) vår fantastiska medarbetare i och bakom växthusen. Med ett stort leende och aldrig sinande kraft driver hon upp våra plantor under säsong.

Astrid, den svarta katten som gärna ligger och sover i de varma växthusen, vår ständige maskot, en riktig inspirationskälla till livets njutning.

Vi har även en litet flöde av praktikanter och woofare (volontärer) som bidrar till verksamheten på alldeles unika sätt.